Психосоматичний стан цивільних осіб, що зазнали психосоціального стресу в умовах воєнного конфлікту - Огоренко, Вікторія; Шустерман, Тамара; Ліхолетов, Євгеній (Psychosomatic Medicine and General Practice, 2022)
Даний текст є тезами ІІІ конгресу з міжнародною участю «Психосоматична медицина ХХІ століття: реалії та перспективи». Описане нижче присвячено проблемам психосоматичного стан цивільних осіб, що зазнали психосоціального стресу в умовах воєнного конфлікту.