Особливості циркадної регуляції при тривожних розладах - Животовська, Анастасія (Psychosomatic Medicine and General Practice, 2024)
Тези доповіді до IV Конгресу з міжнародною участю «Психосоматична медицина ХХІ століття: реалії та перспективи»